info@holleman.rs     +381 11 6571307

Holleman tim

Jedan od najvažnijih resursa koji je značajno doprineo svim našim dostignućima do sada je naš tim profesionalaca koji su posvećeni svakodnevnom poslovanju i strastveni u svemu što rade. Pošto je svaki uspeh naših zaposlenih korak napred, mi stalno investiramo u znanje i razvojne programe.

Holleman predstavlja tim ljudi sa velikim iskustvom u ovoj oblasti transporta, koji imaju potrebne sertifikate i kvalifikacije. Za nove zaposlene, obezbedili smo obimne programe teorijskih i praktičnih obuka.

U slučaju kupovine nove opreme, imamo i podršku naših partnera iz Nemačke, koji nam obezbeđuju neophodne resurse, specijaliste i dokumentaciju.

Holleman tim iz Srbije i svih drugih zemalja u našoj mreži – Rumuniji,  Bugarskoj, Ukrajini, Moldaviji i Mađarskoj – je stalno dostupan i spreman da odgovori na svaki zahtev.

Ako želite da se pridružite Holleman timu, da bude deo naše filozofije i ako delite istu strast za ovu vrstu transporta, pošaljite nam svoj CV na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Vaši podaci će biti registrovani u našoj bazi podataka i u slučaju slobodnih radnih mesta, koji odgovaraju na Vašem profilu, naša kadrovska služba će Vas kontaktirati .

FaLang translation system by Faboba

2020 © holleman.rs. Izrada sajta Lazacom