info@holleman.rs     +381 11 6571307

Vangabaritni transport i prevoz teških tereta

angabaritni transport i prevoz teških tereta u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, uz dodatak različitih tipova vučnih i priključnih vozila su osnovna delatnost Holleman Srbija.
Mi imamo potrebnu opremu, znanje i ljudske resurse i na taj način smo u  mogućnosti da ponudimo prevoz veoma teške i vangabaritne robe. Koristim sopstvena sredstva proizvedena od strane vodećih svetskih kompanija poput Goldhofer, Broshuis, Faymonville, Meusburger, itd.

Tegljači sa agregatima

Naši tegljači 4×2, 6×4, 8×4 su opremljeni agregatima poslednje generacije, ne zagađuju okolinu, i specijalizovana priključna sredstva sa 3, 4 ili više osovina su adaptivna za veliki broj različitih tereta. Proširiva, sa koritom za opremu na točkovima ili podužnim nosačima, sa odvojivim vratom, adekvatnim za prevoz poljoprivrednih mašina, utovarne i istovarne operacije su znatno olakšana. Za najveća opterećenja tu su Goldhofer modularne prikolice velikog kapaciteta.

Vangabaritni transport i prevoz teških tereta

Vanredni prevoz teških tereta odnosno vangabartini transport zahtevaju pažljivu koordinaciju i izuzetnu logistiku i izvode se sa specifičnom opremom, koja zadovoljava sve zahteve putne infrastrukture kao i bezbednosne zahteve.

Vozila i oprema za vangabaritni transport

Cela flota zadovoljava evropske standarde zaštite životne sredine i svaki ugovoreni prevoz je osiguran.

Transportne rute

Najčešće transportne rute transportnog preduzeća Holleman povezuju zapadnu i istočnu Evropu sa Azijom .

Klijenti

Naši klijenti dolaze iz oblasti industrije sa različitim transportnim zahtevima, sa zahtevima za usluge prevoza mašina i opreme iz različitih oblasti kao što su:

građevina - različite građevinske mašine, nekoliko vrsta građevinske opreme, nove i polovne, među kojima su: frontalni utovarivači, bageri, drobilice, buldožeri, bušilice, guseničari, damperi i sl.

poljoprivreda – različite vrsta berača, traktora i druge poljoprivredne opreme, nove i polovne,od fabrike, prevoz i skladištenje poljoprivrednih mašina i transport do odredišta,

metalna industrija,

pivarske industrije,

energija vetra – prevoz i montaža vetrenjača, pretovar, lokalno prebacivanje komponenti vetrenjača, skladištenje i ostale potrebne aktivnosti iz oblasti eksploatacije energije vetra

ulje, gas i petrohemija – prevoz različite procesne opreme za petrohemijsku, gasnu i hemijsku industriju

termoelektrane - transporat opreme specifične za elektroprivredu: transport transformatora, plinskih turbina, generatora, rotora, statora i delova za hidro i termoelektrane.,

hidroelektrane,

itd.

Kvalitet i standardi za vangabaritni transport

Holleman primenjuje visoke standarde usluge i bezbednosti na radu u svim svojim segmentima poslovanja, te i za vangabaritni transport.

Pošalji

2020 © holleman.rs. Izrada sajta Lazacom