info@holleman.rs     +381 11 6571307

Vetrenjače

Vetrenjače su naša specijalnost, za šta posedujemo kvalifikovane ljude i iskustvo za prevoz, instalaciju i održavanje.

PREVOZ VETRENJAČA (vetro-turbina) – REGIONALNA OSPOSOBLJENOST
U transportu vetrenjača Holleman ima organizacione sposobnosti da organizuje sve potrebne usluge na Crnom moru i lukama na Dunavu : pretovar, lokalno prebacivanje komponenti vetrenjača, skladištenje . Od Luka svi putevi do potencijalnih vetro parkova su nam dobro poznati . Holleman može da organizuje i upravlja skladištnim prostorom.

REČNI PRISTUP
Većina komponenata vetrenjača dolaze na naše područje iz Zapadne Evrope . Naš nemački partner , P. Schwandner Transport + Logistik GmbH , ima kapacitet za prevoz komponenata u luke na Rhein-i ili Dunavu . Transporti se dalje preko reka nastavlja do Istočne Europe. Holleman počinje lokalnu distribuciju iz luka na Dunavu , kao što su : Budimpešta za Mađarsku, Pančevo i Smedereva za Srbiju , Lom ili Rousse Bugarska , Moldavije Noua , Drobeta Turnu Severinu , Oltenita , Braila , Constanta za Rumuniju , Izmail ili Odessa za Ukrajinu .

MORSKI PRISTUP
Mi znamo sve detalje i imamo potrebno iskustvo za organizaciju transporta vetrenjača u lukama poput Konstante, Varne, Burgas, ILLICHIVSK, Mariupol i drugim manjim ukrajinskim lukama .

NAŠA OPREMA
Vremenom , Holleman je uložio milione eura u projekate sa vetrenjačama , pogotovo u namensku opremu za vetrenjače : produžive p.prikolica za elise , tornjeve i adaptere, itd.

ISTRAŽIVANJE RUTE
Holleman je najbolji partner odabran od strane najvećih proizvođača vetrenjača i organizator za izradu ruta kretanja , u zemljama u kojima je Holleman prisutan .
Znajući dimenzije i težine komponenti i mesta postavljanja vetrenjača , u mogućnosti smo izdati poseban izveštaj za najbolji mogući put . U slučaju da prepreke moraju biti uklonjene , preporučujemo u kojoj mjeri te promjene moraju biti učinjene a u isto vrijeme uz minimalne napore i troškove .

Pošalji

2020 © holleman.rs. Izrada sajta Lazacom